Sport

Heracles Almelo ruim langs HSC'21

Heracles kon zeven keer juichen tegen HSC'21
Heracles kon zeven keer juichen tegen HSC'21 © Orange Pictures
Heracles Almelo heeft de voorlaatste oefenwedstrijd van de voorbereiding zoals verwacht afgesloten met een ruime zege op derdedivisionist HSC'21. In Almelo werd het 7-0 voor de ploeg van trainer Frank Wormuth.
Heracles startte met nagenoeg de sterkste elf en wist voor de rust tweemaal het net te vinden. Lunding en Quagliata maakten de treffers. Vloet dacht eveneens zijn naam op het scorebord te prikken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd.

Hattrick Szöke

In de tweede helft stond er een compleet nieuw Heracles. Enkel doelman Jalving bleef staan. De tien nieuwe namen hadden er zin in en het stond razendsnel 3-0 via Laursen. Daarna was het de beurt aan Szöke, die maar liefst drie keer wist te scoren. Het andere doelpunt na de rust werd gemaakt door Amissi.

Heracles - PEC

Zaterdagmiddag staat het laatste oefenduel voor Heracles de tegenstander. Dan is op Erve Asito provinciegenoot PEC Zwolle de tegenstander. De wedstrijd begint om 16.00 uur en is live te volgen via RTV Oost.
Voor HSC'21 uit Haaksbergen begint de competitie op zondag 22 augustus. Een week eerder staat er een bekerduel met Excelsior'31 uit Rijssen op het programma.