nieuws

'Voogdijruzie mogelijk motief doden man uit Enschede'

Groot politieonderzoek na dood man in Enschede
Groot politieonderzoek na dood man in Enschede
Een relationele ruzie met zijn ex-vrouw over de voogdij over hun dochtertje is een mogelijk motief voor het doden van de 25-jarige man in Enschede afgelopen weekend. Dat meldt de TC Tubantia.
De krant baseert zich op bronnen rond het rechercheonderzoek. Een juridische strijd zou in het voordeel van de vader zijn beslecht. Volgens de krant zou de moeder het verlies van de voogdij niet hebben kunnen verkroppen. Behalve de bronnen rond het rechercheonderzoek zoeken volgens het artikel ook vrienden en bekenden het motief in die richting.
'Buren hoorden ruzie op straat'
De 25-jarige man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag neergestoken en overleed even later voor zijn flatwoning aan de Fazantstraat. De krant meldt dat buren hebben gehoord dat bij het slachtoffer werd aangebeld en dat er daarna ruzie was op straat tussen het slachtoffer en enkele mannen.
Een buurman belde de politie en die trof het slachtoffer bloedend aan op straat. Zaterdagmiddag werden in Bergen op Zoom de 21-jarige ex-vrouw van het slachtoffer en twee mannen van 18 en 24 jaar uit de omgeving van Antwerpen aangehouden. Eén van de mannen zou de nieuwe vriend van de ex-vrouw zijn. De politie in Twente wil in dit stadium niet aangeven hoe de drie verdachten in beeld zijn gekomen en wat ieders aandeel is.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.