nieuws

Familie chauffeur monstertruck betuigt medeleven: "Dit heeft niemand gewild"

De familie van de chauffeur van de monstertruck die zondag in Haaksbergen een ernstig ongeluk veroorzaakte heeft in een open brief medeleven betuigd met de nabestaanden van de drie dodelijke slachtoffers.
De brief is geplaatst in De Telegraaf. De familie stelt in de open brief -mede namens de stuntman die nog in beperking vastzit- dat ze het "verschrikkelijk vinden wat er is gebeurd. Dat is iets wat niemand heeft gewild." De chauffeur hoopt dat de dertien slachtoffers die nog in het ziekenhuis liggen er snel weer bovenop komen.
Verder spreken ze de hoop uit dat de aandacht nu naar de nabestaanden van de dodelijke slachtoffers gaat in plaats van naar de schuldvraag. "Deze vraag komt vanzelf wel aan de orde als eenmaal het onderzoek van de politie is afgerond", beëindigen ze de brief.

De complete tekst van de brief:

"Wij vinden het werkelijk verschrikkelijk wat er afgelopen zondag in Haaksbergen is gebeurd. Dit is iets wat niemand heeft gewild."
"Het enige wat wij op dit moment kunnen is het betuigen van onze oprechte deelneming aan de nabestaanden van de dodelijke slachtoffers. Onze gedachten zijn bij hen en wij voelen erg met ze mee. Verder hopen wij van ganser harte dat de slachtoffers die nu nog in het ziekenhuis liggen er snel weer bovenop komen."
"Tenslotte hopen wij dat uit respect naar de dodelijke slachtoffers en de nabestaanden de aandacht nu naar hen uitgaat in plaats van naar de schuldvraag. Deze vraag komt vanzelf wel aan de orde als eenmaal het onderzoek van de politie is afgerond."

Mario, Gina en de kinderen en overige leden van het Stuntteam (Dolf en Wendy)

Bekijk ook het dossier 'Monstertruckdrama Haaksbergen'.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.