nieuws

Military Boekelo-Enschede live bij TV Oost

Military Boekelo-Enschede 2014
Military Boekelo-Enschede 2014
Van 9 t/m 12 oktober is de omgeving van het Twentse plaatsje Boekelo het toneel van de 44-ste editie van de befaamde Military. De Crosscountry, het hoogtepunt van het paardensportevenement, zal evenals voorgaande jaren live te volgen zijn via TV Oost.

Uitzending

De omroep voor Overijssel brengt de wedstrijd op zaterdag 11 oktober van 09.00 tot 17.00 uur vanaf diverse cameralocaties in beeld. Naast het verslag zijn updates en interviews te horen en te zien. Hester van den Top verzorgt de centrale presentatie, Esther Rikken loopt over het crossterrein en gaat in gesprek met bezoekers. Het wedstrijdverslag wordt verzorgd door Paul Schabbink. Ook in de week voorafgaand aan de Military wordt veel aandacht op Radio en TV Oost aan het evenement besteed. Zo wordt onder meer in het radioprogramma Afslag Oost elke werkdag met oud-military ruiter Michiel Mulder vooruitgeblikt op het evenement en zijn dagelijks 2 passe-partouts voor de Military te winnen.

Grootschalig evenement

De Military Boekelo–Enschede is één van de grootste hippische evenementen op het Europese vasteland. Met name op zaterdag komen tienduizenden bezoekers naar het wedstrijdterrein, dat is ingericht op 55 hectare prachtig Twents coulisselandschap.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.