Roots: de wortels van bekende Overijsselaars

Waar je opgroeit, word je gevormd. Dat geldt voor iedereen, ook voor mensen in de spotlights. In het tweede seizoen van het TV Oost-programma Roots zoekt Bert Eeftink weer het spoor terug van bekende Overijsselaars. Terug naar waar hun wortels liggen. Terug naar het begin. Terug naar hun... roots. Roots zie je elke zaterdag en dinsdag om 17.30 uur op TV Oost.

Jeffrey Hoogland

In de vierde aflevering gaat Bert Eeftink samen met baanwielrenner Jeffrey Hoogland terug naar zijn jeugd in Nijverdal. Ze bezoeken bijzondere plekken zoals de BMX-baan waar hij menig uurtje doorbracht, zijn ouderlijk huis en de middelbare school. En natuurlijk zijn er ontmoetingen met oude bekenden, vrienden en familieleden.

Bekende Overijsselaars

Roots zie je elke zaterdag en dinsdag op TV Oost. Dit seizoen zijn de gasten voetbaltrainer Ron Jans, actrice Johanna ter Steege, media personality Kim Kötter, baanwielrenner Jeffrey Hoogland en misdaadjournalist Alberto Stegeman.

Digitaal magazine

Roots is niet alleen een tv-programma, maar ook een gratis digitaal magazine waarin de mooie plekken uit de serie nog eens voorbij komen. Daarnaast kun je er extra filmmateriaal en foto’s bekijken en natuurlijk ontbreken de bloopers niet. Het digitale magazine is na afloop van elke uitzending hieronder te vinden:

Seizoen 2:

Seizoen 1:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
BERT EEFTINK ROOTS ZWOLLE
Deel dit artikel: