Nieuws

Slangenexpert Sterrin uit Rijssen doet mee aan nieuwe seizoen Expeditie Robinson

Slangenexpert Sterrin uit Rijssen doet mee aan Expeditie Robinson
Slangenexpert Sterrin uit Rijssen doet mee aan Expeditie Robinson © Instagram Sterrinswildworld
Naast Jan van Halst, oud-speler van FC Twente, doet nog een Overijsselaar mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Slangenexpert Sterrin Smalbrugge uit Rijssen gaat het avontuur aan. "Nooit gedacht dat ik als über introvertje het aan zou durven zo intensief met andere mensen samen te leven."
In het programma probeert een groep kandidaten te overleven op een onbewoond eiland. Het survivalprogramma dat bij RTL4 wordt uitgezonden, is dit jaar in Kroatië opgenomen en telt twee afleveringen per week.

Slangenexpert

Sterrin is een van de jongste reptielenexperts van Nederland. Voor haar populaire kinderprogramma 'Reptielengek' reist ze de hele wereld over, waar ze op zoek gaat naar de de meest bijzondere gekko’s en giftige slangen. Ook schreef ze een boek en toerde ze met een theatershow door Nederland.
Daar komt dus haar deelname aan Expeditie Robinson bij. Ze is blij dat ze het eindelijk mag vertellen. "Wat was dit moeilijk om geheim te houden. Ik heb veel getraind, uitgezocht en geoefend om goed beslagen ten ijs te komen."
Of die voorbereiding zijn vruchten heeft afgeworpen zien we vanaf eind augustus.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.