nieuws

Door Coulisse/Twente toch squash in eredivisie in Overijssel

Toch eredivisie-squash in Overijssel
Toch eredivisie-squash in Overijssel
Er is komend seizoen toch een Overijsselse ploeg actief in de eredvisie squash. Coulisse/Twente uit Hellendoorn gaat deelnemen aan de nieuwe competitie die volgende week woensdag begint.
Vorig seizoen zat Esrein 25 uit Hengelo, dat een jaar daarvoor de landstitel pakte, nog in de eredivisie en daarvoor was ook Squash Zwolle actief op het hoogste niveau. Dit jaar leek er geen Overijsselse ploeg deel te nemen, maar de club uit Hellendoorn heeft vandaag alle papieren getekend en speelt dus dit jaar definitief in de eredivisie. De ploeg gaat aan de slag met enkele buitenlandse spelers en regionale toppers. Hieronder een overzicht:
Nicolas Muller uit Zwitserland (nr 21 van de wereld), Mahsh Mangaonkar uit India (nr 56 van de wereld), Peter Creed uit Wales (nr 81 van de wereld), Carsten Schoor uit Duitsland (nr 3 van Duitsland), Rudi Rohrmuller uit Duitsland (nr 4 van Duitsland), Andre Haschker uit Duitsland (nr 5 van Duitsland), Bastiaan Meulenbelt uit Nijverdal, Hessel Reekers uit Almelo, Stefan Welters.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.