nieuws

Wout Weghorst over zege Heracles: "Deze hadden we gewoon nodig"

Heracles Almelo is sinds zaterdagavond eindelijk van de nul punten af in de eredivisie. En hoe, NAC Breda werd met 6-1 verslagen. Belangrijke man daarbij was aanvaller Wout Weghorst.
De jonge spits uit Borne scoorde en was ook belangrijk bij twee andere treffers. Hij gaf na afloop aan dat het een belangrijke zege was voor zijn ploeg: "Deze hadden we gewoon nodig. Hier snakten we naar. Ik moet ook zeggen het zit vandaag ook eens een keer mee, maar ik denk dat we het gewoon goed af hebben gedwongen."
"We hadden weer de afspraak om gewoon lekker vroeg druk te gaan zetten en erop te gaan knallen en dat hebben we denk ik goed gedaan. En we komen op 1-0 en op 2-0 vroeg en vervolgens krijgen zij natuurlijk een rode kaart, wat natuurlijk ook meespeelt in de hoge uitslag, dus daarin zit het dan mee. Ik denk dat we gewoon goed doorgaan, dat we het tempo hoog houden en daarin uit kunnen lopen naar een hoge score", aldus de lange aanvaller die deze week ook geselecteerd werd voor Jong Oranje. In het audiofragment spreekt hij daar ook over.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.