Hey! Dit is SPUNCK! Open Podium

SPUNCK!, hét cultuurplatform van RTV Oost, trapt het culturele seizoen op 1 september af met een nieuw programma: SPUNCK! Open Podium. In deze talk show geven we elke woensdag het podium aan cultureel Overijssel. Festivals, evenementen, muziek, musea, theaters en artiesten, beginnend of al succesvol, SPUNCK! Open Podium is voor iedereen.

In SPUNCK! Open Podium ontvangen Inga Tjapkes en Laura Bijvank aanstormende talenten, theatermakers, schrijvers, cabaretiers, kunstenaars en andere makers. Alles is mogelijk en iedereen krijgt de kans om zijn of haar talent te delen. Daarnaast is er aandacht voor nieuwtjes, uit-tips, workshops en persoonlijke vlogs van makers.

Jij op ons podium?

SPUNCK! bruist en de voorbereidingen voor dit nieuwe programma zijn in volle gang. Ben je zelf een maker en wil je op het SPUNCK! Open Podium? Stuur dan een mail naar cultuur@rtvoost.nl.

SPUNCK! Post

SPUNCK! wil kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen. Van schilderij tot beeld, van drummer tot componist, van graffiti tot tattoo, van foto tot ontwerper, van architect tot kanteel, van gedicht tot toneelstuk. Meld je aan voor SPUNCK! Post. Je ontvangt dan regelmatig een portie inspiratie.

SPUNCK! Open Podium zie je in september en oktober elke woensdag om 17.30 uur op TV Oost, rtvoost.nl én op YouTube.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
CULTUUR SPUNCK PERSBERICHTEN
Deel dit artikel: