Betaald voetbal

PEC bevestigt komst Adzic: "Ga aanvallend mijn stempel op wedstrijden drukken"

Luka Adzic
Luka Adzic © PEC Zwolle Media
Luka Adzic is speler van PEC Zwolle. De aanvaller doorstond vandaag de medische keuring en tekende voor een jaar met een optie voor nog een jaar in de provinciehoofdstad.
De 22-jarige Serviër komt transfervrij over van Anderlecht en speelde de laatste jaren op huurbasis voor FC Emmen en Ankaragücü. "Ik heb goede gesprekken gehad met de trainer en technisch manager, die het beeld dat ik al van deze club had alleen maar bevestigden", begint Adzic. "PEC staat voor verzorgd voetbal en heeft een trouwe supportersschare. Daarbij denk ik perfect te passen in de speelstijl en ga ik aanvallend mijn stempel op wedstrijden drukken. Ik ben fit, enthousiast en hongerig naar goals."

Gebeurt altijd wat

Technisch manager Mike Willems is blij met de nieuwste aanwinst: "Zoals iedereen wel weet zijn we al geruime tijd op zoek naar aanvallende versterking. We zochten daarbij een aanvaller die op meerdere posities uit de voeten kan en bovendien creatief is. Die hebben we met Luka gevonden. Als Luka aan de bal komt gebeurt er altijd wat. Hij is snel, wendbaar en kan uit het niets teamgenoten in stelling brengen, of zelf voor gevaar zorgen. Die aanvallende impulsen zijn precies wat we nodig hebben. Daarom ben ik heel blij dat het gelukt is om Luka aan te trekken."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.