nieuws

Nieuw seizoen ‘Het Groene Oosten’ bij TV Oost

Presentator André van der Zee
Presentator André van der Zee
Vanaf zaterdag 18 oktober zendt TV Oost een nieuwe serie van Het Groene Oosten uit, een serie over duurzame ontwikkelingen in Overijssel. Zaterdag 11 oktober is de aftrap waarin wordt teruggeblikt op de hoogtepunten uit het eerste seizoen.

Sprinkhanen een oplossing tegen voedselverspilling?

In de eerste nieuwe aflevering van Het Groene Oosten op zaterdag 18 oktober wordt duidelijk wat we allemaal kunnen doen tegen voedselverspilling. Zijn sprinkhanen en meelwormen een oplossing? Verder zien we hoe duurzaam het grootse hippische evenement de Military in Boekelo is. Wordt presentator André van der Zee op pad gestuurd voor gebruikte pallets waarvan stylist Marian Lunsing een prachtige eco-loungeset maakt. En wordt op vrij sensuele wijze duidelijk gemaakt hoe we onze auto voortaan heel milieuvriendelijk moeten gaan wassen.

GO! Green Challenge prijsvraag

Het Groene Oosten bestaat naast de tv-serie uit de GO! Green Challenge. Dit is een prijsvraag waar Overijsselaars kans maken op de loungeset ontworpen door stylist Marian Lunsing. Stuur een foto of video van een duurzaam idee of duurzame tip en win een prachtige eco-loungeset. Kijk voor meer informatie over de actie en de voorwaarden op www.hetgroeneoosten.nl.

Het Groene Oosten

Het Groene Oosten is dé tv-serie over duurzame ontwikkelingen in Overijssel. De
programmareeks zit vol spectaculaire en ludieke items, informatieve reportages en tips waar iedereen zijn voordeel mee kan doen. Presentator André van der Zee laat in de serie zien dat duurzaam leven niet suf en saai is, maar juist heel leuk en logisch. Via #HGO is Het Groene Oosten te volgen op Twitter.
Het Groene Oosten is vanaf zaterdag 11 oktober wekelijks te zien bij TV Oost om 16.35, 17.35, 18.35, 19.35 en 20.35 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.