nieuws

Dodelijk ongeluk 's-Heerenbroek mogelijk veroorzaakt door slechte verlichting

Dodelijk ongeluk 's-Heerenbroek
Dodelijk ongeluk 's-Heerenbroek
Het dodelijk ongeluk donderdagavond in 's-Heerenbroek is mogelijk veroorzaakt door slechte verlichting. Dat zegt de politie. Bij het ongeluk kwam een 70-jarige man uit Zwolle om het leven.
Bij het ongeluk waren twee auto's en een trekker met aanhanger betrokken. De 24-jarige Zwollenaar die de tractor bestuurde reed in de richting van Kampen en sloeg rechtsaf. Omdat er een auto langs de weg stond geparkeerd moest hij een ruime bocht nemen, waarbij de platte wagen op de andere rijbaan kwam. De 70-jarige automobilist uit Zwolle kwam uit de richting van Kampen en botste frontaal op de aanhangwagen en daarna nog op een tegemoetkomende auto.
Mogelijk is het ongeluk veroorzaakt doordat de aanhanger slecht verlicht was. De bestuurder van de auto overleed ter plekke. Drie vrouwen in de tegemoetkomende auto raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De weg is urenlang afgesloten geweest voor onderzoek. Het is nog onduidelijk of de bestuurder van de trekker strafrechtelijk wordt vervolgd.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.