Amateurvoetbal

HHC Hardenberg boekt bij Koninklijke HFC eerste seizoenszege

HHC Hardenberg heeft in de vierde speelronde van de Tweede Divisie eindelijk gewonnen. In Haarlem werd Koninklijke HFC met 1-0 verslagen.
HHC was de betere ploeg in de eerste helft en dat resulteerde acht minuten voor rust in de 0-1. Rob van der Leij, die voor het eerst dit seizoen in de basis mocht beginnen, zette de Hardenbergers op voorsprong. HFC zette er weinig tegenover en dus nam de Overijsselse ploeg de voorsprong ook mee de rust in.

Geen gelijkmaker

Na een uur was er wel een goede kans voor de thuisploeg. Een omhaal van Desevio Payne werd echter van de lijn gehaald. Jim Hulleman schoot daarna over. De gelijkmaker kwam er niet en dus kon HHC de eerste driepunter van het seizoen bijschrijven. Na het gelijkspel van vorige week staat de ploeg nu op vier punten.