Acties

Beleef Bridge to Liberation live bij RTV Oost!

Bridge to Liberation
Bridge to Liberation © bridgetoliberation.nl
In 2021 beleef je Bridge to Liberation opnieuw live op televisie. Deze editie ontmoet je mensen van verschillende generaties en achtergronden die hun verhalen over de impact van oorlog en leven in vrijheid in het nu met ons delen. Special effects, optredens van bekende artiesten en dansers maken er weer een verrassende beleving van. Bridge to Liberation zie je vrijdag 17 september om 20.30 uur live op TV Oost.
Laat je op spectaculaire wijze meenemen in waargebeurde persoonlijke verhalen ten tijde van de Slag om Arnhem en de bevrijding van Oost-Nederland. Spannende, mooie en ontroerende verhalen die je in “het nu” zou kunnen plaatsen. Dit jaar niet vanaf de kade bij de John Frostburg in Arnhem, maar vanwege de coronabeperkingen vanuit concertgebouw Musis.
In de 8e editie van Bridge to Liberation zie je bijdragen van DI-RECT, Ellen ten Damme, Ruben Hein, Pjotr, Dennis Kroon, Dionne Stax, Nazmiye Oral, Phion en Introdans. Samen geven zij kleur aan de emoties die gedeeld worden.
Bridge to Liberation zie je vrijdag 17 september om 20.30 uur live op TV Oost. Deze uitzending wordt mogelijk gemaakt door Omroep Gelderland. Kijk voor meer informatie op www.bridgetoliberation.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.