nieuws

Massale steun voor 'mafste buschauffeur van Enschede' die ermee stopt

Buschauffeur Shandrick Elodia uit Enschede krijgt honderden steunbetuigingen via internet na de bekendmaking dat hij niet doorgaat als 'de mafste buschauffeur van Enschede'.
Elodia kreeg de titel omdat hij muziek draait in zijn bus, met de lichten speelt en voor iedereen een praatje heeft via zijn microfoon. Zijn vrolijke gedrag valt goed in de smaak bij passagiers. Toch besloot hij ermee te stoppen omdat collega's erover hadden geklaagd. Ze vinden het gedrag niet professioneel.
Op een bericht dat erover op de Facebookpagina van RTV Oost is geplaatst komen honderden reacties van mensen die het bijna allemaal belachelijk vinden dat hij daarom stopt. Ze vinden dat hij zich niks moet aantrekken van zijn collega's en gewoon door moet gaan.

Een paar van de reacties:

"Laat die collega's een voorbeeld aan hem nemen. Over 30 jaar zijn ze die grauwe duffe chauffeurs vergeten maar Elodia zal blijven in de harten van de mensen. Liefde wint!"
"Zijn collega's moeten zich niet zo aanstellen moeten zij zich maar aanpassen. Belachelijk dat hij niet zo vrolijk meer mag zijn. We hoeven ons toch niet altijd aan regels te houden."
"Ik zat laatst bij deze man in de bus. Hij toverde bij elke passagier een glimlach van oor tot oor op het gezicht. Als meer mensen nou zoveel lol en plezier in hun werk zouden hebben en dit ook zouden overdragen op anderen zou de wereld een stuk beter en vriendelijker zijn. Ik ben voor een petitie."
"Waar kan ik een klacht indienen over chagrijnige chauffeurs? Echt belachelijk."
"Man man man. Wat een gezeik zeg. Laat die man toch. Is toch leuk? Hebben passagiers ook niet zo'n lange rit."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.