nieuws

Petitie en Facebookpagina voor behoud 'mafste buschauffeur van Enschede'

'De mafste buschauffeur van Enschede' Shandrick Elodia moet gewoon doorgaan en niet hij, maar zijn collega's moeten excuses aanbieden. Dat vindt Noelle Ringenier uit Enschede.
Noelle heeft dit weekend een Facebookpagina voor de buschauffeur aangemaakt en heeft een petitie opgesteld. Bij de uitleg van de petitie staat: "Je hebt mensen die mensen met elkaar verbinden. In dit geval een buschauffeur die een vrolijke rit in de bus verzorgt. Hij laat je met een lach uitstappen en maakt de rest van je dag goed. Deze man verdient een lintje in plaats van commentaar van zijn collega's. Een voorbeeld. Hulde aan Shandrick!"

"Statement maken naar zijn collega's"

De petitie is inmiddels tientallen keren getekend en de Facebookpagina heeft een paar honderd likes. Noelle wil zoveel mogelijk mensen achter zich krijgen: "Ik probeer deze pagina groot te maken en hiermee een statement te maken naar zijn 'collega's'."
Shandrick maakte vrijdag bekend dat hij zich voortaan netjes aan alle regels houdt en zei sorry tegen zijn collega's die over zijn gedrag hadden geklaagd. Hij werd bekend als de 'mafste buschauffeur van Enschede' omdat hij muziek in zijn bus draait, met de lichten speelt en voor iedereen een praatje heeft via zijn microfoon.

Veel reacties, met name via Facebook

Syntus zegt heel blij te zijn met Shandrick, maar zegt tegelijkertijd dat hij zich, net als alle buschauffeurs, wel aan de regels moet houden. Er kwam dit weekend een storm reacties op de kritiek op de buschauffeur. Duizenden mensen lieten, met name via Facebook, weten dat ze vinden dat Shandrick gewoon door moet kunnen gaan.
Shandrick Elodia is maandag te gast in het programma En Dan Nog Even Dit van TV Oost.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.