nieuws

Belastingdienst neemt 13 voertuigen in beslag bij grote controle A1 Rijssen

Bij een grote verkeers- en veiligheidscontrole langs de A1 bij Rijssen en Holten en in het westen van het land heeft de Belastingdienst 13 voertuigen in beslag genomen.
Wie gisteravond en vannacht bij Rijssen en Holten op de A1 heeft gereden, kan de actie nauwelijks zijn ontgaan. Ook op de A1 bij Amsterdam vond de verkeers- en veiligheidscontrole plaats. In totaal zijn vierduizend auto's en vijftig vrachtwagens van de weg gehaald. En dan blijkt dat er wordt rondgereden met allerlei spullen die verboden zijn. De politie nam onder meer drugs en wapens in beslag. Ook werd tienduizend euro aan openstaande boetes geïnd. 800 bestuurders reden te hard en krijgen een boete thuisgestuurd. De Belastingdienst nam 13 voertuigen in beslag en inde tienduizend euro aan openstaande rekeningen.
Bij de controle werkte de politie behalve met de Belastingdienst ook samen met de douane en het Openbaar Ministerie. Ditmaal waren er ook twee agenten uit Polen bij. Zij keken vooral mee en gaven tips waar agenten op moeten letten bij voertuigen met een Pools kenteken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.