Ook trainer Kees van Wonderen blijft wisselen in elftal GA Eagles

Go Ahead Eagles is van de roze wolk na de winst in de IJsselderby op PEC Zwolle van afgelopen zondag. In een opnieuw goedgevulde Adelaarshorst wacht morgen namelijk de nieuwe opdracht voor de ploeg van trainer Kees van Wonderen: PSV. "Een van de beste twee ploegen van het land. Zij zijn het niveau van de rest ontstegen", schetst Van Wonderen.

"Toch ben ik benieuwd hoe onze ploeg PSV pijn kan gaan doen en die mogelijkheden liggen er. Maar in principe verliest een topclub geen twee keer op een rij, want dan is het crisis", zegt Van Wonderen over de situatie in Eindhoven. PSV verloor afgelopen week met 4-0 thuis van Feyenoord, waarbij trainer Roger Schmidt onder vuur kwam te liggen van de eigen aanhang na zijn veelbesproken wissels.

Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen (Foto: Orange Pictures)
Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen (Foto: Orange Pictures)


Wissels

Ook trainer Kees van Wonderen gaat zijn elftal weer wijzigen. Het is echter nog ongewis wie hij gaat vervangen in het team ten opzichte van afgelopen zondag. Bij Go Ahead Eagles ontbreekt alleen Jacob Mulenga wegens een blessure.

De Oosttribune

De wedstrijd is te volgen via de De Oosttribune met onder meer commentaar van huisanalist Jan van Staa. De wedstrijd in Deventer begint om 18.45 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
GO AHEAD EAGLES
Deel dit artikel: