nieuws

Sport bij RTV Oost 18 en 19 oktober

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport met veel aandacht voor voetbal, schaatsen, klootschieten, motorsport, volleybal en Tai Chi.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur een verslag van de wedstrijd Sportlust Glanerbrug tegen De Esch uit Oldenzaal. Wat houdt Tai Chi in? Judith van Drooge legt het uit. En Silke Tulk is opnieuw winnaar van ‘Queen of the Road’, het Wimbledon van het klootschieten. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
In Sport op Zondag om 21.35 uur: het schaatsen is begonnen. Een verslag van de IJsselcup vanuit Deventer met de gebroeders Mulder. Verder aandacht voor volleybal. De Overijsselse ploegen Eurosped en Zwolle nemen het tegen elkaar op. En wat is de kracht van motorcoureur en Nederlands kampioen Ernst Dubbink? Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen. Daarnaast aandacht voor de Overijsselse eredivisieclubs. Zaterdag reist Heracles Almelo af naar Rotterdam voor de wedstrijd tegen Feyenoord, die om 19.45 uur begint. FC Twente ontvangt Ajax in De Grolsch Veste, de wedstrijd begint om 20.45 uur. Zondag is de Overijsselse derby Go Ahead Eagles tegen PEC Zwolle in de Adelaarshorst. De wedstrijd begint om 14.30 uur.
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.