nieuws

'Nog onduidelijk wat met geramd tankstation langs A1 bij Hengelo gaat gebeuren'

Het is nog niet duidelijk wat er met het zwaarbeschadigde AVIA-tankstation gaat gebeuren dat gisteren werd geramd door een vrachtwagen. Dat zegt een woordvoerder van het bedrijf. De vrachtwagen is in de loop van de nacht weggesleept.
Het ongeluk gebeurde gisteren rond tien uur 's avonds ter hoogte van de afslag Hengelo-Noord. Een vrachtwagen raakte door onbekende oorzaak van de weg en reed de shop van het tankstation binnen. Alleen de 54-jarige chauffeur van de vrachtwagen uit Berlijn raakte lichtgewond. Uit onderzoek van de politie bleek dat de man niet te veel gedronken had. De vrachtwagen raakte geen benzinepompen. En ook in de shop werd niemand aangereden.

Parkeerplaats weer bereikbaar

Volgens een woordvoerder van het bedrijf is het op dit moment nog te vroeg om iets te kunnen zeggen over de vervolgstappen die het bedrijf nu gaat nemen. Er was enige tijd sprake van dat de shop van het tankstation op instorten zou staan. De tankshop is inmiddels gestut. Bouwtechnisch onderzoek moet uitwijzen wat er met de tankshop gaat gebeuren. Het tankstation werd al verbouwd.
Het tankstation is met hekken afgezet. De parkeerplaats Lonnekermeer en de toiletten op de parkeerplaats zijn inmiddels wel weer bereikbaar.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.