Sport

HHC sluit aan bij subtop in Tweede Divisie door zege op GVVV

Steff Kaptein was trefzeker namens HHC
Steff Kaptein was trefzeker namens HHC © Orange Pictures
HHC Hardenberg heeft de tweede overwinning op rij geboekt in de Tweede Divisie en doet daardoor mee in de subtop. Op bezoek bij hekkensluiter GVVV werd met 2-0 gewonnen door de ploeg van trainer Bert van Hunenstijn.
Beide ploegen kregen aardige mogelijkheden voor rust, maar pas in de tweede helft viel de eerste treffer op sportpark Panhuis. In de 55ste minuut werd een voorzet van Glenn Kobussen in eigen doel gewerkt door GVVV-verdediger Taoufik Adnane.

Kaptein

De thuisploeg probeerde de gelijkmaker in het vervolg te forceren, maar HHC kwam vrijwel nooit echt in de problemen. Vijf minuten voor tijd maakte invaller Steff Kaptein aan alle onzekerheid een einde door geen fout te maken oog-in-oog met doelman Jansen. Daardoor wint HHC in Veenendaal.