Uitslagen zaterdagvoetbal: Stadgenoten Quick'20 en De Esch blijven winnen, DOS Kampen hard onderuit

In het lagere zaterdagamateurvoetbal werd vandaag de derde speelronde afgewerkt. Hieronder een overzicht van de uitslagen en opvallende momenten.

In de eerste klasse D pakte SVZW het eerste punt van het seizoen. Op bezoek bij Bennekom werd gelijkgespeeld. Go Ahead Kampen blijft foutloos, want de Kampenaren waren in eigen huis te sterk voor De Merino's. Stadgenoot DOS Kampen blijft ook na vandaag op de hatelijke nul.

Quick'20 blijft lijstaanvoerder in de tweede klasse H. PH werd in Oldenzaal met 3-1 huiswaarts gestuurd. Ook buurman De Esch heeft na de derde speelronde nog altijd de perfecte score. ASC'62 werd verslagen.

In de derde klasse D Noord boekte SV Nieuwleusen de derde opeenvolgende zege. De ploeg versloeg CSVC met 3-0. Ook SC Lutten wist drie punten te pakken tegen BSVV. Dedemsvaart ging voor de tweede keer dit seizoen onderuit.

In de vierde klasse G blijven Rigtersbleek en Eilermark koploper. Rigtersbleek had geen kind aan SVV'91 en Eilermark won bij het nog ongeslagen Drienerlo. SC Enschede pakte in eigen huis het eerste punt van het seizoen.

Bekijk hier alle uitslagen en standen in het amateurvoetbal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
AMATEURVOETBAL
Deel dit artikel: