HHC Hardenberg geeft in bizarre slotfase 3-0 voorsprong uit handen

In de Tweede Divisie heeft HHC Hardenberg zich zaterdagmiddag ernstig tekort gedaan. Op sportpark De Boshoek leek Spakenburg eenvoudig over de knie te worden gelegd door de formatie van Bert van Hunenstijn, maar na een dramatische slotfase hield HHC slechts één punt over: 3-3.

In de eerste helft kwamen de gastheren door toedoen van Jesper Drost op voorsprong. De oud-prof zorgde na ruim een half uur voor de 1-0. HHC zat na een uur spelen op rozen toen Spakenburg-middenvelder Hero van Lopik onbedoeld zijn eigen doelman passeerde: 2-0.

Comeback Spakenburg

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Hardenbergse formatie en met de 3-0 van Glenn Kobussen, een kwartier voor tijd, leek de zege in kannen en kruiken. Niets was minder waar, want in de 84ste minuut maakte Floris van der Linden er 3-1 van en een minuut later tekende Koos Werkman, oud-speler van HHC, voor de aansluitingstreffer: 3-2. Uiteindelijk kwam het doemscenario voor HHC uit toen Spakenburg in blessuretijd langszij kwam door een eigen doelpunt van Kevin Görtz.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
AMATEURVOETBAL HHC HARDENBERG
Deel dit artikel: