Genemuiden koploper na derde zege op rij, gelijkspel voor Berkum en DETO

In de hoofdklasse heeft Genemuiden vanmiddag de derde zege op rij geboekt, daarmee neemt het de koppositie over. Berkum en DETO speelden gelijk.

SC Genemuiden

Genemuiden is dus bezig aan een goede reeks. Eemdijk werd vanmiddag met 3-0 verslagen. Kay Velda zette de ploeg na twaalf minuten op voorsprong vanaf de stip. Kort na rust zorgde Osama Ben Kaddour voor de 2-0 en kort voor het einde zorgde Sijmon Eenkhoorn voor kers op de taart door de 3-0 aan te tekenen. Door de zege is Genemuiden de nieuwe koploper. Concurrent Urk speelde gelijk en daardoor pakte Genemuiden op doelsaldo de koppositie.

Berkum

Berkum speelde gelijk bij HZVV. De openingstreffer viel pas ruim een kwartier voor het einde. Kelly João zette de thuisploeg op voorsprong. Tien minuten voor het einde werd het gelijk door Chris van der Meulen. Er kwam geen winnaar en dus pakte Berkum het negende punt van het seizoen.

DETO

DETO speelde gelijk bij AZSV. In Aalten werd het 2-2. Quinn Vervelde bracht de thuisploeg al na acht minuten op 1-0. Melvin Degenaar zette de ploeg uit Vriezenveen na een kwart wedstrijd op gelijke hoogte. Een paar minuten later moest DETO echter weer in de achtervolging. Ruim twintig minuten voor het einde volgde de tweede gelijkmaker. Tom Koelman zorgde voor 2-2. Een nieuwe voorsprong voor één van de ploegen kwam er niet.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
DETO BERKUM SC GENEMUIDEN AMATEURVOETBAL
Deel dit artikel: