Sport

Uitblinker Brouwers geniet van knotsgekke zege Go Ahead: "Dit is fenomenaal"

Go Ahead Eagles boekte zaterdagavond tegen Heracles Almelo (4-2) de derde overwinning van het seizoen. Uitblinker aan de kant van de Deventenaren was Luuk Brouwers, die twee doelpunten voor zijn rekening nam in De Adelaarshorst.
De middenvelder was uiteraard verheugd dat de punten - na een bizarre avond - in Deventer bleven. "Voor de Eagles-supporter en de neutrale toeschouwer kun je geen leukere wedstrijden voorgeschoteld krijgen. Rode kaarten, doelpunten, fouten, slordigheden, maar ook mooi spel. Alles erop en eraan", somde Brouwers alle ingrediënten van de spectaculaire wedstrijd op.

Fenomenaal

"Dit is fenomenaal", vervolgt hij. "Ik scoor twee doelpunten. Dat maakt het nog leuker. Je wint, en dan het belangrijkste nog onze supporters. Op een gegeven moment sta je met twee man minder, maar ik moet zeggen dat ik dat niet gevoeld heb."

Hahn ongelukkig

Doelman Warner Hahn kende een mindere avond aan de zijde van Go Ahead. Hij maakte twee fouten bij de tegentreffers van Heracles. "Dat waren ongelukkige fouten. Een keer trapt hij de bal niet helemaal lekker uit en de andere keer gaat hij er volgens mij onderdoor. Volgende week kan ik weer die fouten maken en dan houdt hij ze er weer uit. Het is onderdeel van het voetbal. Dat klinkt media-correct, maar hij heeft ook een hoop ballen tegengehouden voor ons."

Overleven

"Met twee man minder (Botos en Lidberg moesten eraf met rood, red.) wordt het echt knap lastig. Dan weet je dat het overleven is en elke bal die je aanraakt naar voren moet. Dat is gelukt en we zijn er zelfs nog een keer voetballend uitgekomen en dat was de 4-2", besluit Brouwers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.