Betaald voetbal

Enorme teleurstelling bij Heracles-verdediger Fadiga: "Go Ahead was krachtiger in de duels"

Heracles Almelo stond zaterdagavond in De Adelaarshorst na een knotsgekke avond met lege handen. De Almeloërs gingen bij Go Ahead Eagles in de slotfase met 4-2 onderuit en dat leverde na afloop boze gezichten op aan Heracles-zijde. Ook bij verdediger Noah Fadiga.
"Ik ben enorm teleurgesteld. Het draait ongelukkig uit en we speelden ook gewoon niet goed", concludeerde de Belg. "Je weet als je naar De Adelaarshorst gaat dat zij met het mes tussen de tanden spelen. Het gaat er vanaf minuut één hard aan toe, met de supporters van hun erachter. We waren ervoor gewaarschuwd en toch laten we ons bij die tweede goal aftroeven. Ze waren krachtiger in de duels dan wij. Dat is wat het heel spijtig maakt."

Botos

Giannis Botos kreeg na rust op advies van de VAR rood na een schop van achteren op Fadiga, die na de charge zijn frustraties uitte richting de Griekse middenvelder van Go Ahead. "Voetballen gaat ook om respect en je kan niet zomaar iemand pijn willen doen. Natrappen kan gewoon niet en dan moet je eigenlijk gelijk van het veld worden gestuurd. Ik vond het al raar dat het niet meteen gezien werd als een rode kaart."

Derde nederlaag tegen promovendus

Uiteindelijk kreeg ook Isac Lidberg rood namens de thuisploeg, maar tegen negen man wist Heracles geen gelijkmaker te forceren. Daardoor verliest Heracles voor de derde keer dit seizoen van een promovendus. "Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen. Ik wil geen verkeerde dingen zeggen en kan het niet mooier maken dan het is."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.