Regio Zwolle ziet stunt uit handen glippen tegen Sliedrecht Sport

De volleyballers van Regio Zwolle hebben nagelaten te stunten tegen landskampioen Sliedrecht Sport. In eigen huis kreeg de ploeg uit de provinciehoofdstad maar liefst drie matchpoints, maar deze werden niet verzilverd.

Nadat Zwolle de eerste set brutaal veroverde met 25-22, leek het aanvankelijk te hard van stapel te zijn gelopen. Sliedrecht Sport schakelde naar een hogere versnelling en trok set twee en drie eenvoudig naar zich toe: 14-25 en 19-25.

Zwolle liet echter zien over veerkracht te beschikken en knokte zich terug door de vierde set te winnen (25-16). In de beslissende vijfde set kreeg de thuisploeg zelfs drie punten om de stunt te bezegelen, maar een 14-11 voorsprong werd uit handen gegeven: 14-16.

Eurosped

Eurosped was op haar beurt volledig kansloos tegen Sneek en dat was ook terug te zien in de cijfers: 17-25, 16-25 en 18-25. Komend weekend kan de ploeg van coach Petra Groenland zich revancheren. Zondag komt Voltena op bezoek in Sporthal Het Punt. Eurosped staat na vier duels in het nieuwe seizoen nog altijd op de hatelijk nul.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
EUROSPED
Deel dit artikel: