Nieuws

Gerard z’n carport stort in door omgevallen boom: ”Woon hier net vijf dagen”

Gerard z’n carport stort in door omgevallen boom: ”Woon hier net vijf dagen”
Gerard z’n carport stort in door omgevallen boom: ”Woon hier net vijf dagen” © RTV Oost
Je woont amper vijf dagen in je nieuwe huis, liggen er ineens twee bomen op je dak. Het overkwam Gerard Bouwhuis uit Hengelo. Hij was onder de carport de plinten aan het schilderen, toen hij even naar binnen ging omdat het weer steeds slechter werd. "Nog geen anderhalve minuut later hoorde ik een knap."
"Als ik er nog had gestaan, had ik die boom op m'n nek gehad", zegt de bewoner van het huis aan de Willy Albertistraat. "Dan had het een heel andere afloop gehad." Gelukkig bleef het volgens de bewoner 'slechts' bij materieelschade. Er zitten scheuren in de muur en de carport is ingestort.

Verbouwing

Afgelopen zaterdag sliep Bouwhuis voor het eerst in zijn nieuwe woning. "We wonen hier nog maar vijf dagen. Ons huis is ook nog maar half klaar; de keuken moet er nog in en het afwerken moet nog beginnen."
Gerard z’n carport stort in door omgevallen boom: ”Woon hier net vijf dagen”
Gerard z’n carport stort in door omgevallen boom: ”Woon hier net vijf dagen” © News United / Jordi Heinen
Wat precies de schade is, moet nog blijken. "De expert komt vanmiddag langs, maar de muren zijn ingescheurd en dan heb je nog die overkapping." Bouwhuis hoopt dat het dak van zijn huis niet beschadigd is. "Het dakleer hebben we drie weken geleden nog laten vernieuwen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.