Nieuws

Nieuwe Sallandse vlag wappert op top van de Archemerberg: kijk hier de laatste etappe van de Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse

Op exact 77,9 meter hoogte, op het topje van de Archemeberg en bovendien het hoogste punt van de gehele vierdaagse, wappert sinds vandaag de nieuwe vlag van Salland. Wandelveteranen Jan Kassies en Gerard Velderman hadden de eer om het kleurrijke symbool op Neil Armstrong-achtige wijze te planten. Een kleine stap voor beide heren, maar een enorme voor heel Salland.
Etappe 4 was 25 kilometer lang en liep door Lemele en Archem. Bij de finish in Lemele werden traditiegetrouw gladiolen uitgedeeld aan alle wandelhelden. Daarmee zit de Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse erop voor dit jaar! Nou ja, niet helemaal natuurlijk. Met je wandelgids kun je de routes lopen wanneer je wilt. Het stempelboekje met alle bewijzen van lopen kun je tot en met 1 september 2022 inzenden naar de organisatie in Raalte. Bekijk hieronder de laatste dagcompilatie van verslaggever Pim Paalhaar:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.