nieuws

Boer Frans uit De Lutte en zijn Leonie trotse ouders van zoontje Geert

Frans Zanderink, die bekend werd als 'boer Frans' door zijn deelname aan het tv-programma 'Boer Zoekt Vrouw' in 2007, is voor de eerste keer vader geworden. Eind september kregen hij en zijn vrouw Leonie een zoontje: Geert.
Frans hield aan het datingprogramma voor boeren geen serieuze relatie over, maar kreeg later verkering met Leonie. Daar trouwde hij in december 2013 mee. Ruim negen maanden later werd zoontje Geert geboren. Op de website van Boer Zoekt Vrouw zegt hij: "We zijn ontzettend gelukkig. Geert is kerngezond, alles zit erop en eraan en het is een heel lief mannetje."

Snel gegaan

"Het is allemaal heel snel gegaan. Voor mijn gevoel waren we binnen een paar uurtjes weer terug uit het ziekenhuis. Opeens ben je met z'n drieën, dat is zo bijzonder. Een kindje is echt iets van ons samen, en dat is geweldig. Ik zou het heel leuk vinden als Geert later de boerderij over zou willen nemen. Maar de keus voor ieder ander beroep is natuurlijk ook prima."
Toen Frans meedeed aan Boer zoekt Vrouw en uiteindelijk alleen bleef, had hij niet kunnen denken dat hij nu een vrouw èn een kind zou hebben. Maar toen hij Leonie voor het eerst zag en haar in de ogen keek, wist hij het meteen: "Ik heb haar gevonden." Met moeder Leonie gaat het ook goed.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.