Amateurvoetbal

HSC'21 trekt ongeslagen lijn door met zege op Blauw Geel'38

HSC'21 heeft de smaak te pakken in de Derde Divisie. De ploeg uit Haaksbergen won vanmiddag in eigen huis van Blauw Geel'38 en dat was alweer de derde zege op rij en de vijfde wedstrijd achtereen zonder nederlaag.
HSC bleef de laatste vier duels dus ongeslagen en begon vandaag ook goed. Na een klein kwartier zette Jules Stokkers de thuisploeg op voorsprong op aangeven van Kelvin Veensma. Stokkers maakte alweer zijn vijfde in de laatste vijf wedstrijden. Tien minuten voor rust werd het gelijk. Niels Wouters zorgde voor de 1-1. Dat was ook de ruststand.

Fraaie doelpunten

Na ruim een uur kwam HSC opnieuw op voorsprong. Dit keer was Stef Ottink de doelpuntenmaker. Die 2-1 stond echter niet lang op het scorebord, want Robin Voets maakte vijf minuten later alweer gelijk. Drie minuten daarna moest de ploeg uit Veghel echter met tien man verder na rood voor Ben van den Nieuwenhof en even later schoot Kelvin Veensma HSC met een fraaie vrije trap op voorsprong. Zeven minuten voor het einde was het beslist door een mooie treffer van Stef Ottink. Het bleef bij 4-2 en daardoor steeg HSC naar plek tien in de stand.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.