Betaald voetbal

Vanavond en morgen: eerste ronde KNVB Beker live op Radio Oost

KNVB Beker live op Radio Oost
KNVB Beker live op Radio Oost © Orange Pictures
Deze week staat de start van de KNVB Beker op het programma. Vijf Overijsselse clubs komen vanavond en morgen in de eerste ronde van het nationale bekertoernooi in actie. Alle wedstijden zijn live te volgen op Radio Oost en via onze online kanalen.
Voor PEC Zwolle en Heracles Almelo begint het toernooi vanavond. PEC speelt in eigen huis tegen De Graafschap en Heracles reist af naar tweededivisionist ASWH. Beide duels vangen om 20.00 uur aan.

Woensdag

Go Ahead Eagles neemt het woensdag in Flevoland op tegen Almere City FC uit de Keuken Kampioen Divisie (20.00 uur) en FC Twente gaat op bezoek bij de amateurs van OSS'20 (18.45 uur). Staphorst is de vijfde Overijsselse vertegenwoordiger. De club uit de Derde Divisie ontvangt in eigen huis Gemert (20.00 uur)

Live op Radio Oost

De duels van Heracles, PEC Zwolle, FC Twente, Go Ahead en Staphorst zijn live te beluisteren in De Oosttribune op Radio Oost. Dinsdag start de radio-uitzending om 20.00 uur en woensdag kan men een uur eerder inschakelen; vanaf 19.00 uur. Ook zijn alle duels live te volgen via onze online kanalen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.