nieuws

Pleeggezin uit Borne bouwt huis uit met schenking van Stichting Kinderpostzegels

Een gezin met vijf kinderen, van wie vier pleegkinderen uit Borne heeft een stuk aan het huis kunnen bijbouwen dankzij een schenking van de Stichting Kinderpostzegels.
Mede door de 15.000 euro van de Stichting Kinderpostzegels staat er nu een pracht van een uitbouw van 22 vierkante meter. Een plek waar de kinderen zich kunnen terugtrekken. Met de uitbouw ging een droom in vervulling van Miranda en Wilco Veldhuis. "De ruimte die we hadden werd echt te klein", vertelt Miranda. "Toen de kinderen nog klein waren was er altijd wel een oplossing voor het ruimtegebrek, maar nu ze groter worden, is het gewoon een probleem."
Het cadeau van de Stichting Kinderpostzegels kwam precies op tijd. "We speelden al een tijdje met de gedachte dat we misschien zouden moeten verhuizen, maar dat wilden we liever niet. De enige oplossing was een verbouwing, maar dat was te duur om helemaal zelf te bekostigen."
De verbouwing is achter de rug. "Iedereen heeft z'n steentje bijgedragen, ook alle kinderen. Geweldig om te zien", zegt Miranda.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.