Gemert maakt een einde aan de bekerdroom van Staphorst

Het bekeravontuur zit erop voor de voetballers van Staphorst. In eigen huis ging de ploeg van trainer Paul Weerman met forse cijfers onderuit tegen Gemert. Het werd 0-3.

Na een spetterende vuurwerkshow op Sportpark Het Noorderslag, duurde het niet lang voordat ook de wedstrijd in lichterlaaie stond. Ralf Kemper kreeg al in de eerste minuut een reuzenkans door geschutter van Pascal Mulder. De aanvaller van Gemert schoot echter naast. Staphorst had het lastig tegen de nummer vier van Derde Divisie Zondag, al was het bijna rust voordat dit terug te zien was in de score. In de 44e minuut zette Erwin van den Broek de bezoekers met een heerlijke vrije trap op voorsprong.

Paal

Staphorst was vlak na de theepauze nog wel dicht bij de gelijkmaker. Een verre ingooi van Dirk Muis belandde bij Sander de Grote, die zijn kopbal op de paal zag eindigen. Daarmee was het gedaan met het Overijsselse verzet. Gemert deed waar Staphorst niet in slaagde en liep via doelpunten via Kemper en Erik van Loon uit naar een overtuigende en verdiende bekerzege: 0-3.

Bekijk hier de uitslagen in de eerste ronde van de KNVB Beker.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL AMATEURVOETBAL STAPHORST
Deel dit artikel: