nieuws

Nuchtere Warner Hahn: "Feyenoord uit bijzonder, maar ook gewoon competitie"

Voor doelman Warner Hahn is de ontmoeting met Feyenoord van zaterdagavond een bijzondere. Toch benadert hij de wedstrijd tegen de club waar hij onder contract staat niet heel anders dan normaal gesproken. "Natuurlijk is het leuk om daar te spelen, maar uiteindelijk is het gewoon weer een competitiewedstrijd", reageert hij nuchter.
“Spelen in De Kuip met die supporters is wel bijzonder en bovendien heb ik de hele voorbereiding daar gespeeld. Maar ik heb ondertussen in PEC Zwolle een hele mooi club gevonden, zo gaan dingen gewoon”, aldus de doelman die zich dus duidelijk op zijn plek voelt in Zwolle. “Ik ben hier fijn ontvangen en bovendien doen we heel goed mee in de competitie, met goed voetbal.”

Om bovenin mee te blijven doen, hoopt PEC Zwolle morgenavond ook in De Kuip een goed resultaat te halen. Het zal dan in ieder geval beter voor de dag moeten komen dan vorig seizoen, toen het vlak voor de winterstop met 3-0 werd weggespeeld door Feyenoord.

In Rotterdam zal trainer Ron Jans nog spelen zonder Wout Brama, die nog niet volledig fit is. Hij trainde vrijdag wel mee met de groep, maar zal maandag aantreden met de beloften. Mustafa Saymak keert wel terug in de selectie. Saymak is hersteld van een hamstringblessure en begint op de bank. Dat is ook het geval voor Joost Broerse, die voorlopig zijn meerdere moet erkennen in Trent Sainsbury. De Australiër maakt volgens Jans een 'goede ontwikkeling' door en dat wordt beloond met een basisplek in De Kuip.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.