Nieuws

N348 richting Deventer afgesloten na ongeluk met meerdere gewonden

Drie keer was het vandaag in korte tijd raak op de N348 richting Deventer. Na het tweede ongeluk, waarbij vier gewonden vielen, werd de weg afgesloten voor het verkeer. Toen de problemen bijna opgelost waren, ging het voor de derde keer mis.
Op de weg tussen Zutphen en Deventer ging het twee keer mis. Rond vier uur botsten drie auto's op elkaar in een file die stond voor verkeerslichten. Bij dat ongeluk vielen geen gewonden. Wel moest één rijstrook worden afgesloten, wat een flinke file veroorzaakte.

Vier auto's beschadigd

In die file ging het opnieuw mis. Zo'n achthonderd meter van het eerste ongeval, in de staart van de file, ontstond opnieuw een kop-staart aanrijding. Een automobilist botste met hoge snelheid op een voorganger, die weer doorschoot tegen twee andere auto's. Vier auto's raakten beschadigd.
Vier inzittenden van de auto's die bij het ongeluk betrokken waren, raakten gewond. Met drie ambulances zijn deze gewonden naar ziekenhuizen in Deventer en Zutphen gebracht.

Weg dicht

Na het ongeluk werd de weg volledig afgesloten voor hulpverlening, onderzoek en het bergen van de voertuigen. Ingesloten vrachtwagens mochten na enige tijd wel passeren. Het overige verkeer werd lokaal omgeleid. Toen de problemen bijna waren opgelost, bosten opnieuw auto's op elkaar. Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Wel moeten er weer opruimwerkzaamheden worden verricht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.