Sport

Zondag in De Oosttribune: amateurvoetbal en waterpolo

HHC Hardenberg ontvangt dit weekend Excelsior Maassluis
HHC Hardenberg ontvangt dit weekend Excelsior Maassluis © Orange Pictures
Geen betaald voetbal komend weekeinde en dus ligt bij RTV Oost de focus volledig op de amateursporten. Komende zondag in De Oosttribune ruim baan voor het amateurvoetbal, maar ook de verrichtingen van Het Ravijn komen aan bod.

HHC Hardenberg

In de Tweede Divisie wordt het de hoogste tijd dat HHC Hardenberg weer eens een overwinning boekt. Na een gelijkspel tegen Spakenburg, een nederlaag bij Jong Sparta Rotterdam en eveneens een puntendeling met ASWH, ontvangt HHC komende zaterdag Excelsior Maassluis op De Boshoek.

Excelsior'31 en Staphorst

Een niveautje lager, in de Derde Divisie, komen Excelsior'31 en Staphorst in actie. De ploeg uit Rijssen, die afgelopen weekend niet speelde vanwege coronabesmettingen bij tegenstander DOVO, neemt het in eigen huis op tegen nummer twee Harkemase Boys. Staphorst speelt eveneens een thuiswedstrijd en treft laagvlieger VVOG.

Het Ravijn

Daarnaast zijn we dit weekend ook aanwezig bij Het Ravijn: waterpolo. Zowel voor de mannen als de vrouwen staat er een thuiswedstrijd op de rol. En ook nog eens tegen dezelfde tegenstander. De Zaan uit Zaandam komt op bezoek in Nijverdal.
De uitzending van De Oosttribune begint zondagavond om 20.30 uur op TV Oost en wordt ieder uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.