Nieuws

Op bezoek bij de Bondschurk die nu ‘gewoon’ in Dalfsen woont

Jeroen Krabbe en Timothy Dalton juichen en zwaaien op de rode loper van Tuschinski bij de premiere van de James Bond film the Living Daylights
Jeroen Krabbe en Timothy Dalton juichen en zwaaien op de rode loper van Tuschinski bij de premiere van de James Bond film the Living Daylights © Bert Verhoeff
"Het is een gouden stempel in mijn paspoort als acteur." dat zegt Jeroen Krabbé over zijn filmcarrière, met als hoogtepunt zijn rol in een James Bond-film. Hij is één van de mensen die we bezoeken in de tweede aflevering van de docu-serie 'Tijd genoeg'. We gaan ook langs bij Doe Maar-zanger Henny Vrienten en schrijfster Marjan Berk.
Krabbé doet een boekje open over de filmset, waar hij werd behandeld als keizer. "Met een privévliegtuig vloog je naar de set en met een limo werd je naar het hotel gebracht."
Jeroen Krabbé
Jeroen Krabbé © RTV Oost
Muzikant en componist Henny Vrienten geeft ons een inkijk in zijn rustige leven in Diepenheim. "Hoe minder stress je hebt in het leven, hoe gezonder je bent, denk ik". De koningin van de korte verhalen: Marjan Berk doet een boekje open over haar schrijfwerk. "Ik ben niet voor de acceptatie, mensen doen maar wat ze willen. Ik vertel het verhaal."
In de docu-serie ‘Tijd genoeg’ volgt programmamaker André van der Zee het leven van acteur en kunstschilder Jeroen Krabbé, muzikant en componist Henny Vrienten, en actrice en schrijfster Marjan Berk. Drie bekende Nederlanders met prachtige carrières in de herfst van hun leven, die alle drie 'thuis zijn in Overijssel'.
Ze blikken terug op hun leven tot nu toe en kijken vooruit naar wat ze nog allemaal willen doen. RTV Oost zendt de tweede aflevering van de vierdelige docu-serie vanavond uit om 20.00 uur.
De serie ‘Tijd genoeg’ zie je bij RTV Oost op woensdag 3, 10, 17 en 24 november om 20.00 en 22.00 uur. De uitzendingen worden de volgende ochtend om 08.00 uur herhaald en op elke zondag erna om 16.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.