Nieuws

Aanrijdingen veroorzaken verkeerschaos tijdens avondspits in Enschede

Drie aanrijdingen op verschillende wegen in Enschede hebben vanavond in de spits tot een verkeersinfarct geleid. Op de A35, de Zuiderval en de Boddenkampsingel was het chaos en ontstonden er lange files.
De ellende begon aan het eind van de middag met een ongeval op de A35 bij Enschede-Zuid, waarbij meerdere auto's waren betrokken.
Een van de auto's kwam na de botsing omgekeerd op de weg terecht. Twee rijstroken moesten worden afgesloten voor het verkeer, dat werd omgeleid via de vluchtstrook. Dat leidde tot een lange file vanaf Hengelo. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto's afgevoerd.

Gewond

Kort na de aanrijding op de A35 vond er op de Zuiderval een tweede ongeluk plaats, dat leidde tot verkeersopstoppingen richting de oprit naar de A35. Een persoon raakte bij deze aanrijding gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
Vervolgens was het raak met een aanrijding op de Boddenkampsingel in Enschede. Een deel van de singel moest worden afgesloten. Eén persoon liep licht letsel op, maar dat kon ter plekke worden behandeld door ambulancepersoneel.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.