nieuws

Handbalvriendinnen Tamara Ernst uit Zwolle, slachtoffer ramp MH17

Vandaag wordt de ramp met vlucht MH17 herdacht met een nationale herdenking in de RAI in Amsterdam. De herdenking is enkel en alleen voor genodigden. De vader van slachtoffer Tamara Ernst uit Zwolle zal erbij aanwezig zijn. De handbalvriendinnen van de 34-jarige Tamara zijn nog steeds vol verdriet en vol ongeloof wat hun vriendin is overkomen. Vanavond zijn ze te gast in En Dan Nog Even Dit.
Nationale herdenking op RTV Oost
Vandaag, maandag 10 november, zendt RTV Oost de nationale herdenking voor de slachtoffers van de MH17 live uit, tussen 12.00 en 16.00 uur.
MH 17
Donderdag 17 juli 2014 stortte vlucht MH17 van Malaysia Airlines neer in Oekraïne. De vlucht was onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Aan boord waren 280 passagiers, onder wie 193 Nederlanders en 15 bemanningsleden. Niemand van de inzittenden overleefde de ramp. Onder de slachtoffers een aantal inwoners van Overijssel. Student Shaka Panduwinat uit Enschede, Pris Rangin, Ketut Wiartini, Rishi Jhinkoe en Nisha Binda uit Almelo, oud-inwoner van Enschede Paul Goes & Tamara Ernst uit Zwolle.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.