Overige sporten

Borhave wint op bezoek bij HV Fortissimo en boekt eerste overwinning van het seizoen

Carmen Boschman van Borhave
Carmen Boschman van Borhave © Orange Pictures
In de eredivisie hebben de handbalsters van Borhave voor het eerst dit seizoen gewonnen. Op bezoek bij HV Fortissimo werd het 25-31. Dankzij de overwinning in Cothen verlaat Borhave ook de laatste plaats.
De formatie uit Borne won dit seizoen nog niet en ook tegen Fortissimo leek het een lastige middag te worden. Bij rust keken de bezoekers namelijk tegen een 19-14 achterstand aan. Desondanks kon de eerste overwinning worden bijgeschreven, want halverwege de tweede helft stond het al gelijk: 21-21. In het laatste kwartier voltooide Borhave de comeback en dus gaan de punten mee naar Borne.