Nieuws

Heracles-speler Rai Vloet vrijgelaten na dodelijk ongeval, blijft verdachte

Ambulances bij het ernstige ongeluk op de A4 bij Hoofddop
Ambulances bij het ernstige ongeluk op de A4 bij Hoofddop © Persbureau Heitink
Rai Vloet is weer op vrije voeten, meldt de politie Noord-Holland. De Heracles-speler was dit weekend betrokken bij een fataal ongeval waarbij een vierjarig jongetje om het leven kwam, op de A4 bij Hoofddorp. Vloet is 'heengezonden voor medische behandeling', aldus een woordvoerder van de politie Noord-Holland. Vloet moet nog wel worden gehoord. Ook de 27-jarige man uit Veldhoven met wie Vloet in de auto zat, zit niet langer vast. Beide mannen zijn nog wel verdachte.
De 27-jarige is al wel gehoord door de politie. Vloet nog niet. Hij mag zich eerst medisch laten behandelen en moet daarna terugkeren voor verhoor.

Spaarzaam

De politie Noord-Holland is uiterst spaarzaam in mededelingen over de voortgang van het onderzoek. Op de vraag of al duidelijk is wie van de twee mannen achter het stuur zat, geeft de politie geen antwoord.
Ook over de oorzaak van het ongeluk, komt in het kader van het onderzoek voorlopig geen antwoord.

Ongeluk

In de nacht van zaterdag op zondag kwam een vierjarig jongetje om het leven bij een ongeluk op de A4 bij Hoofddorp. Het jongetje zat samen met een ander kind en zijn ouders in de auto die werd aangereden door de auto waarin Vloet zat. Het hele gezin werd na het ongeluk naar het ziekenhuis gebracht, waar de vierjarige overleed.
Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles Almelo, bevestigde eerder dat de politie hem heeft laten weten dat Vloet betrokken was bij het ongeluk. De selectie komt vanmiddag bij elkaar om de situatie te bespreken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.