Nieuws

VIDEO | Oost op het Asfalt: motorduivel rijdt zichzelf vouwen uit de jas bij gewaagde inhaalactie

Hij rijdt zichzelf zo ongeveer de vouwen uit zijn jas bij een meer dan gewaagde inhaalactie. In deze aflevering van Oost op het Asfalt aandacht voor de strapatsen van een motorduivel, waarbij de vraag rijst: heeft hij de situatie fout ingeschat of heeft hij gewoon heel erg veel lef...? Vast staat in ieder geval dat de motorrijder zwaar in overtreding is, want hij haalt in via een doorgetrokken streep.
Het tafereel is vastgelegd met de dashcam van een vrachtwagenchauffeur, die de motorrijder bijna voor zijn ogen op een tegemoetkomende collega-trucker ziet klappen.

Luid claxonnerend

En niet alleen de chauffeur met dashcam staat doodsangsten uit. Op de video is te horen hoe de tegemoetkomende trucker luid claxonnerend zijn ongenoegen over de inhaalmanoeuvre kenbaar maakt.
Dat de motorrijder ook nog inhaalt via een doorgetrokken streep en dat doet vlak voor een flauwe, wat onoverzichtelijke bocht? Dat kan er ook nog wel bij...

OOST OP HET ASFALT

RTV Oost besteedt in de rubriek Oost op het Asfalt aandacht aan opmerkelijke situaties in het Overijssels verkeer. Gevaarlijke situaties, agressie onder automobilisten. Maar het mogen ook grappige, kolderieke taferelen zijn.
Zie deze pagina voor het toesturen van video's.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.