Ron Jans zit weer heel ruim in zijn spelers bij FC Twente: "Dat is een luxe voor mij"

Trainer Ron Jans staat steeds vaker voor keuzes bij FC Twente nu de ziekenboeg week na week leegstroomt bij de ploeg uit Enschede. In vergelijking met vorige week heeft hij nu weer de beschikking over een fittere Vaclav Cerny, Virgil Misidjan en Michel Vlap.

Vlap, die wat ziek was in aanloop naar het duel met Sparta, had als invaller wel een belangrijk aandeel in de overwinning van FC Twente. De kans lijkt ook groot dat hij gaat starten. Virgil Misidjan zou op zijn beurt vorige week in de basis starten, maar had te veel last van zijn rug. Misidjan is weer hersteld, maar heeft nog niet de hele week volop meegetraind. Aan de andere flank Vaclav Cerny staat te popelen om meer minuten te maken na zijn rentree na lang blessureleed.

Jans

Over de opstelling laat trainer Ron Jans als altijd niets los op de vrijdag voor de speelronde, maar hij vindt het wel lekker dat het wat voller is op het veld: "Dat is een luxe voor mij", begint Jans. "En ik snap ook dat het voor sommige spelers lastig is. Dan leef je soms wel met die spelers mee."

Ron Jans (Foto: Orange Pictures)
Ron Jans (Foto: Orange Pictures)

Feyenoord

FC Twente treft zondag in Feyenoord de ploeg met de minste verliespunten in de Eredivisie. En ook de onderlinge resultaten van de laatste jaren bieden weinig hoop. In de laatste twaalf ontmoetingen wist Twente niet te zegevieren over Feyenoord.

De Oosttribune

De wedstrijd is zondag te volgen via De Oosttribune. Het duel voor lege tribunes begint om 14.30 uur en is wel te volgen via Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL FC TWENTE
Deel dit artikel: