Betaald voetbal

GA Eagles ook nog eens zonder Botos, basisplaats lonkt voor Bakker en Bourhane

Het zit Go Ahead Eagles niet mee in deze fase van de competitie. Naast de schorsingen van Iñigo Córdoba en Joris Kramer kan ook trainer Kees van Wonderen morgen tegen Willem II ook niet beschikken over de geblesseerden Bas Kuipers, Marc Cardona, Ogechika 'Ogi' Heil en Giannis-Fivos Bottas.
Dat betekent onder meer dat er basisplaatsen lijken weggelegd voor Justin Bakker, Mats Deijl, Isac Lidberg en Yacine Bourhane. Voor laatstgenoemde zou dit zijn vuurdoop in de basis betekenen. De Comorees-Franse middenvelder stond wel aan de aftrap in de bekerwedstrijd tegen Almere City FC. "Ben vooral benieuwd hoe al deze jongens het gaan doen", schetst trainer Kees van Wonderen in aanloop naar het duel. "We hebben ze altijd geschetst dat ze er klaar voor moeten zijn. En die kans is er nu voor een aantal."
Het Go Ahead Eagles van Kees van Wonderen speelt tegen Willem II
Het Go Ahead Eagles van Kees van Wonderen speelt tegen Willem II © Orange Pictures

Willem II

GA Eagles is voor Willem II een ideale tegenstander. Tegen geen enkele andere club behaalt de ploeg uit Tilburg een hoger winstpercentage dan tegen de Deventernaren. De laatste overwinning op bezoek bij Willem II dateert van december 1995.

De Oosttribune

De wedstrijd in Tilburg begint om 21.00 uur en volg je vanaf De Oosttribune met onder meer huisanalist Jan van Staa.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.