Betaald voetbal

Go Ahead Eagles legt Cuco Martina voor rest van het seizoen vast

Cuco Martina is speler van Go Ahead Eagles. De verdediger was op proef en heeft zich bewezen aan de technische staf. Martina tekent een contract tot het einde van het seizoen.
Martina speelde eerder bij onder meer FC Twente, Southampton, Everton, Stoke City en Feyenoord. Hij was dit seizoen clubloos. Mogelijk zit de verdediger morgen al bij de selectie van trainer Kees van Wonderen voor het duel met Willem II in Tilburg. De Griek Aventis Aventisian was ook op proef in Deventer. Over hem wordt later een beslissing genomen.

Dolblij

De afgelopen anderhalf jaar zat Martina thuis in Rotterdam en kon hij alleen voor zichzelf trainen. “Als je thuis zit, ga je als voetballer pas echt beseffen wat je mist. Eerlijk gezegd vond ik het in die periode moeilijk om op televisie naar voetbal te kijken, want ik voelde me fit genoeg om zélf op dat veld te staan. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik hoorde dat ik voor de rest van het huidige seizoen mag blijven bij Go Ahead Eagles”, aldus de 52-voudig international van Curaçao op de website van de Deventenaren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.