Uitslagen zaterdagvoetbal: d'Olde Veste'54 is periodekampioen, Koninklijke UD pakt eerste punt

Ondanks veel afgelastingen werd er ook gewoon gevoetbald door de zaterdagamateurs. Hieronder een overzicht van de meest opvallende uitslagen.

d'Olde Veste'54 heeft de eerste periode gepakt in de 1e klasse E Noord. Bij Balk werd met 0-3 gewonnen, waardoor de ploeg uit Steenwijk ongeslagen blijft met 23 punten uit negen wedstrijden. Ook Quick'20 heeft de ongeslagen status in de 2e klasse H Oost behouden door met 5-1 te winnen van Sparta Enschede. Aan deze wedstrijd zat een rouwrand. Michel Lage Venterink overleed in oktober dit jaar en was assistent-trainer bij Sparta Enschede en jarenlang speler bij Quick'20.

In tegenstelling tot d'Olde Veste'54 en Quick'20 beleeft Kloosterhaar een veel minder fijn seizoen. De ploeg uit de 3e klasse D Oost wacht nog steeds op de eerste zege. De Zweef was met 0-2 te sterk. In diezelfde klasse speelden het ongeslagen Hellendoorn en Oranje Nassau met 1-1 gelijk in Almelo. Kampen uit de 4e klasse D Oost en Blokzijl uit de 5e klasse G Noord presteren nog slechter dan Kloosterhaar. Zij zijn nog puntloos en gingen keihard onderuit. Kampen verloor met 9-1 bij 's Heerenbroek en Blokzijl met 9-0 bij koploper Nagele.

Bij Koninklijke UD was wel reden tot blijdschap. De hekkensluiter van de 4e klasse E Oost pakte het eerste punt van het seizoen door in eigen huis met 1-1 gelijk te spelen tegen Gorssel. Dieze West, dat in de 4e klasse D Oost uitkomt, is de enige zaterdagploeg die nog steeds de maximale score behaalde. De winnaar van de eerste periode versloeg Reaal Dronten met 5-2.

Alle uitslagen en standen zijn via deze link te bekijken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
AMATEURVOETBAL
Deel dit artikel: