Overige sporten

Zaaloverzicht: Waterpolozeges voor mannen en vrouwen Het Ravijn, DSVD onderuit

Zege voor de dames van Het Ravijn
Zege voor de dames van Het Ravijn © Orange Pictures
In de zaal staan vanavond wedstrijden op het programma voor de handbalsters, volleybalsters en waterpoloheren en dames. Hieronder houden we je op de hoogte van de laatste uitslagen.
Zowel de mannen als de vrouwen van Het Ravijn boekten vanavond een zege. De mannen waren in eigen zwembad met 14-6 te sterk voor hekkensluiter Den Haag. De Overijsselse mannen blijven door de zege meedoen in de top van de Eredivisie. De vrouwen wonnen op bezoek bij UZSC met 10-8. De Nijverdalse dames hebben daardoor nu 14 punten en zijn daarmee zesde.

DSVD weer onderuit

De handbalsters van DSVD verloren voor de zevende keer in negen wedstrijden. In 't Veld was VZV met 31-25 te sterk voor de Deurningse dames. DSVD is door de nederlaag voorlaatste in de Eredivisie. De wedstrijd van Kwiek bij V&L werd afgelast.

Set-Up grijpt net naast zege

De volleybalsters van Set-Up'65 grepen net naast de eerste zege van het seizoen. FAST was in Ootmarsum met 3-2 te sterk. De thuisploeg kwam met 1-0 voor, met 2-1 achter, vocht zich terug tot 2-2, maar zag FAST de vijfde set met 15-8 binnenhalen. Het leverde Set-Up wel een punt op en daardoor heeft het er nu drie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.