Dalfsen en Kulturhus Trefkoele+ klaar voor ontvangst koning Willem-Alexander

Dalfsen en het nieuwe Kulturhus Trefkoele+ zijn klaar voor de ontvangst van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander donderdag.

Het nieuwe Kulturhus Trefkoele+ staat er spic en span bij voor de koninklijke opening. In totaal zijn 500 gasten uitgenodigd voor de opening en 270 mensen nemen deel aan het programma.

'Vier opening met ons mee'

Het programma is tussen 10.30 en 13.00 uur. De koning wordt rond 11.15 uur verwacht. Alle gasten en deelnemers zijn gebruikers van Kulturhus Trefkoele+.

Burgemeester Han Noten roept Dalfsenaren op om vooral de koning buiten te verwelkomen: "Ondanks dat niet iedereen uit Dalfsen bij het programma aanwezig kan zijn, willen we graag dat iedereen de opening met ons mee viert. Daarom wordt iedereen van harte uitgenodigd om koning Willem-Alexander buiten te verwelkomen".

Kroon op werk bedrijfsleider Wim Heerink

De koninklijke opening is de kroon op het werk van bedrijfsleider Wim Heerink. Hij begon in 1984 als manusje van alles en nu, een paar maanden voor zijn pensioen, is hij alweer jaren bedrijfsleider. Hij zag de Trefkoele uitgroeien van een sporthal tot een multifunctioneel centrum met een bibliotheek, sporthal, kinderdagverblijf, Historische Kring Dalfsen en nog veel meer.

De opening van Kulturhus Trefkoele+ is live te volgen via de website van DalfsenNet.nl en rtvoost.nl. In de reguliere radio- en televisieuitzendingen van RTV Oost wordt uitgebreid stilgestaan bij de opening door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander.

Meer over dit onderwerp:
Dalfsen Koning Willem-Alexander Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren