Koning Willem-Alexander opent vandaag ontmoetingscentrum Trefkoele+ in Dalfsen

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent vanochtend het Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen. De Koning, die naar verwachting om 11.15 bij het ontmoetingscentrum arriveert, krijgt naast een rondleiding door het gebouw diverse muziekoptredens en sportdemonstraties.

De opening van Kulturhus Trefkoele+ door Zijne Majesteit koning Willem-Alexander moet een feest worden voor en door inwoners van Dalfsen. In totaal zijn 500 gasten uitgenodigd voor de opening en 270 mensen nemen deel aan het programma. Alle gasten en deelnemers zijn gebruikers van Kulturhus Trefkoele+. Behalve de gebruikers zijn ook de bedrijven, die bij het hele bouwproces betrokken zijn geweest, uitgenodigd.

Diversiteit aan doelgroepen

Onder de verenigingen en clubs die meedoen in het programma zijn sport- en muziekverenigingen, de biljartclub, de ouderen en de jongerensoos die van Kulturhus Trefkoele+ gebruik maken. Deze diversiteit aan doelgroepen is de kracht van dit ontmoetingscentrum en dat komt ook terug in het programma. Verenigingen en clubs zijn intensief betrokken bij het opstellen van het programma en per vereniging konden drie mensen uitgenodigd worden voor de opening.

De aankomst van de Koning en het verloop van het programma is live te volgen via de website van RTV Oost.

Deel dit artikel:

Reageren